KÖMMERLING
 

Za ekološke zahtjeve sutrašnjice

Greenline je oznaka za tehnologiju koja se bazira na bezolovnim stabilizatorima u recepturi PVC materijala za izradu vrhunskih prozorskih profila. Radi se, dakle, o profilima koji već danas ispunjavaju ekološke zahtjeve sutrašnjice.

Svi profili koje koristimo za izradu PVC stolarije proizvedeni su greenline tehnologijom što svrstava i kupce Škarica proizvoda u europsku ekološku elitu.

Energetska efikasnost je imperativ današnjice, kako u novogradnji, tako i u sve dominantnijem sektoru adaptacija. Energetski učinkoviti prozori i vrata Škarica trajno će podići vrijednost vaše imovine i doprinijeti globalnim nastojanjima za smanjenjem emisija stakleničkih plinova.

 

PVC prozori i vrata

PROZORI I VRATA

 

PVC klizne stijene

KLIZNE STIJENE

 

PVC rolete, grilje i škure

ROLETE I GRILJE

 

Koemmerling PVC profili

SUSTAVI PROFILA

Novosti - izdvajamo

Projekti energetske obnove su već neko vrijeme među top temama u Hrvatskoj. Obzirom da su u igri i velika financijska sredstva, poticaji iz „domaćih“ izvora, ali sve više i iz EU fondova, očekivalo se da će to predstavljati svojevrsnu spasonosnu injekciju posrnulom građevinarstvu. Kakva je ocjena učinka ovih mjera?... vidi više>

System 76, najnovija generacija profila i do sada najveći tehnološki i know-how napredak Kömmerlinga, postavlja nove, jedinstvene standarde. On idealno ujedinjuje optimizirana izolacijska svojstva, velike dimenzije za velike svijetle površine i neprolazni elegantan dizajn. System 76 zadovoljava sadašnje i buduće zahtjeve prestižne arhitekture... vidi više>

 

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja stolarije Škarica će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Vrhunska usluga, montaža u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima i stručna podrška u svim fazama.

 

Odlukom za našu stolariju birate kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu i najvišu dugoročnu vrijednost za uloženi novac.

Škarica alu i PVC stolarija 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design