Elegancija i pouzdanost

Aluminij je materijal koji uz visoku čvrstoću i stabilnost pruža skoro neograničene mogućnosti oblikovanja, što objašnjava njegovu nezamjenjivu ulogu u suvremenoj gradnji.

Aluminijski sustavi Škarica svojim dizajnom su prilagođeni specifičnim potrebama klijenata u arhitekturi (prozori, vrata, grilje...) i industriji, od ideje do finalizacije proizvoda. Kada je potrebna lagana konstrukcija i kada je riječ o ostakljivanju većih površina, čvrstoća i postojanost, aluminijska stolarija postavlja se na prvo mjesto.

 

Superiorna estetika i kompatibilnost sa svakim arhitektonskim stilom. Neka vaš dom bude jedinstven i neponovljiv.

 

Osim smanjenja troškova grijanja i hlađenja, ugradnja stolarije Škarica će dugoročno povećati vrijednost vaše nekretnine.

 

Vrhunska usluga, montaža u skladu s najnovijim tehnološkim dostignućima i stručna podrška u svim fazama.

 

Odlukom za našu stolariju birate kvalitetan proizvod, profesionalnu uslugu i najvišu dugoročnu vrijednost za uloženi novac.


 

Za ispunjenje svih vaših zamisli

Poduzeće Škarica izrađuje sve vrste prozora i vrata, kliznih i fiksnih stijena te grilja od visokokvalitetnih certificiranih aluminijskih profila, s prekinutim termičkim mostom ili bez njega. Aluminij može biti eloksiran ili plastificiran u širokoj paleti boja, čime zadovoljavamo sve, pa i najzahtjevnije arhitektonske zamisli s obzirom na oblik i boju.

Novosti - izdvajamo

Projekti energetske obnove su već neko vrijeme među top temama u Hrvatskoj. Obzirom da su u igri i velika financijska sredstva, poticaji iz „domaćih“ izvora, ali sve više i iz EU fondova, očekivalo se da će to predstavljati svojevrsnu spasonosnu injekciju posrnulom građevinarstvu. Kakva je ocjena učinka ovih mjera?... vidi više>

Novi ciklus natječaja za energetski učinkovitu obnovu višestambenih zgrada i obiteljskih kuća u Hrvatskoj možda je najbolje vrijeme za prisjetiti se tretiranja ove problematike u proteklom razdoblju, ali i kritički razmotriti postignuto. Ne radi se ovdje o pukom igranju uloge generala poslije bitke i ispraznom mudrovanju tipa „pa, govorili smo vam“ – cilj nije opisivati stvari, nego pokušati učiniti nešto da se uočene greške isprave i više ne ponavljaju... vidi više>

 

Škarica alu i PVC stolarija 2017 © .:. powered by profine Croatia .:. Buzz Guerrilla Design